Secretary needed. Urgent!!

Go down

Secretary needed. Urgent!!

Post by Katherine Wong on Tue Jun 10, 2008 8:35 am

Alo..ada yg nyari kerja n mau jd secretary ga?
Lagi ada lowongan neh n butuh cepet di daerah pondok indah.
Syaratnya ini neh :
1. female
2. min S1 degree in any major / D3 secretary academic
3. min 2 years experience
3. active in English

Kalo ada yang berminat post aja cv, application letter, and current photograph ke :
kw_wong72@yahoo.co.id or kats_miaow@yahoo.com

Buruan ya, rencana july dah mulai bisa masuk or bisa lebih cepat dari itu.

Thanks
Katherine W

Katherine Wong
First Blood!!
First Blood!!

Number of posts : 3
Registration date : 2008-03-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Secretary needed. Urgent!!

Post by siomayhokie on Tue Jun 10, 2008 4:41 pm

@admin

thread2 kayak gini kayaknya bagus juga buat anak2 yg emang lagi cari kerja/info
mending dibikin satu room buat hal2 kayak gini min....ato ga bikin satu sub forum di forum alumni Smile
avatar
siomayhokie
PAJ lover.....
PAJ lover.....

Number of posts : 68
Age : 34
Lokasi : In the middle of nowhere
Registration date : 2008-02-08

View user profile http://www.kantongajaib.com

Back to top Go down

Re: Secretary needed. Urgent!!

Post by Albert_03 on Sun Jun 22, 2008 6:26 pm

good idea sih ron.
tapi jangan buat alumni aja,
kalo anak2 ada yg mau magang kan juga bisa . .

avatar
Albert_03
PAJ lover.....
PAJ lover.....

Number of posts : 67
Age : 33
Lokasi : di rumah
Registration date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Secretary needed. Urgent!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum